PŘEHLÍDKA NEOVESKÝCH VÍN

01.05.2015 10:00

Přehlídka vín z vinařské obce Moravské Nová Ves se uskutečnila současně s celodenní kulturní open-air akcí Den lidových řemesel pořádanou městysem Moravské Nová Ves na prostranství před kostelem Sv. Jakuba a úřadem městyse dne 1. května 2015 od 10.00 do pozdních večerních hodin.

Vstupné na ochutnávku ve výši 100,- Kč zahrnovalo vstupenku, skleničku, katalog s přehledným seznamem nabízených vzorků vína, tužku na poznámky a zejména neomezenou konzumaci nabízených vín.

Kulturní open-air akce Den lidových řemesel nabídla - jako již tradičně - návštěvníkům celodenní vystoupení dětských (dopoledne) i dospělých folklórních souborů, cimbálových muzik a hudebních skupin dalších hudebních žánrů. Po celý den bylo zajištěno bohaté občerstvení, ukázky lidových řemesel, možnost nákupu nejrůznějších domácích produktů a řemeslných výrobků. Pro děti byl připraven zábavný program.

I přes nepřízeň počasí - zejména v odpoledních a večerních hodinách všechny návštěvníky pozlobil déšť a celkové chladné počasí - se akce zúčastnilo velké množství návštěvníků. Pořadatelé přehlídky vín děkují všem návštěvníkům za přízeň a už nyní se těší na setkání v roce 2016!